Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tom Waits, Mule variation, "What´s he building"


What´s she building..?

folk har sett att det lyser i fönstret
hela nätterna
- vad gör hon egentligen uppe?

det är något skumt med det där
ingen människa är ju vaken då
ingen ordentlig människa

vad händer egentligen
mellan tre och fyra på nätterna
(något roligare?)

då sover anständigt folk
som ska upp och jobba!
det blir inget uträttat annars

- vad?
baka bröd och städa
natten?
det är inte normalt!

och - vart åker hon egentligen
om nätterna?
vad gör hon egentligen?

måla tavlor och skriva artiklar
är väl inget arbete!

jävla flumtyp gamla hippie!

nattens småtimmar
är en mörk kontinent
allt skumt sker på nätterna
sex & drugs & rock & roll

- vad ska folk säga?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-22 17:40



Bookmark and Share


  kia k-n
Leve oordentligheten och nattuggleriet!
Bli aldrig, aldrig "normal" på det där trista sättet.
Tänk vad man kan slösa energi på fåniga fördömanden av allt det som inte är på ens eget sätt...istället för att leva - och låta leva.
Tack gode gud för "gamla hippies"!
2009-01-22

  Johan Bergstjärna VIP
Vad jag g ö r????? : )
Jag bryter guld & ädelsten
ur nattens gruvor,
dricker ur den klara nattens
källa. Vad annars...??
2009-01-22

  Eva Langrath VIP
Härligt flyt i texten. När jag bli pensionär kommer det att lysa på natten, och tidningen hämtas i morgonrock till lunch.
Oj va de skall oja sig. Ler:)

Eva
2009-01-22

  Larz Gustafsson VIP
Typiskt bybor.
Kommer själv från en by.
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger