Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att en sista gång få vara nära

Himmelen sjunger så udda sånger i natt
ackompanjerad av de tunga vattendropparna.
De sjunger i takt med mina tårar,
som skriker
efter din andedräkt i mina lungor.

Mina fötter bär inte längre,
jag kollapsar
utanför ditt fönster.
Hon har visst hängt upp nya gardiner

Jag drar min livlösa kropp
längst gatan
Och fångar upp er gemensamma smuts
som era fötter har lämnat.

Så lycklig att kunna göra det
för dig,
att en sista gång få vara nära något
som är du.

Jag smeker min kind
blodig
mot er garageuppfart.




Fri vers av HQ
Läst 565 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-27 21:31



Bookmark and Share


  Eduardo
ouuuuhhh... *me gusta, me duele* fantastiskt starkt skildrat.... Det här är bland de bättre dikterna jag har läst överhuvudtaget... Identifierar mig ngt med dikten, men framförallt är jag förtjust i själslig smärta skildrad på ett högst påtagligt fysiskt sätt... o det lidandet..... fan vad bra detta var!

Genomgående lysande och vämjeligt....
2005-10-16

    ej medlem längre
Starkt och sorglig, smärtsamt text, bra hittade ordval!
2005-08-29

  onlysleeping
Gripande men ändå en smäll på käften med ett knogjärn. Lite tarantino feeling över denna texten. We like...
2005-08-29

  ForeignFragments
You can only cry...Du har stil... det gillar jag
2005-08-27
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ