Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läääääääääääääääänge sen detta misslyckande skrevs.. kan man äns kalla detta något? ;P


Monster!

När jag försöker, känner jag bara hur du flåsar mig i nacken.
Att jag inte är tillräckligt snabb för att komma undan..
Till slut kommer det leda henne till psyket, du kommer bli allt i hennes liv.
Hon kommer aldrig mer springa eller le, och allt på grund utav dig.
Ta allt ifrån mig, slå ned mig i backen eller ta mitt liv.
Men inget, inget kommer endå ändra på att min värdighet är högre än din.
Du är ett MONSTER.




Fri vers av Anna Hägglund
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-22 21:33



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Åh, det gör ont i Mitt hjärta att veta att du varit med om sådant här.
2009-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Förmodar att även detta handlar om en förövare.
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Anna Hägglund
Anna Hägglund