Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De är mer rädd om kassan än att vara kallade kassa, tydligen...


ASSA ÄR KASSA...

ASSA omnämns i tidningen
”Potential”
”en tidning om chefsutveckling och kvalitè”

Hm känns lite off…

I januari gick direktiv ut om låstillverkning
Men inga åtgärder..

Senare så kom det i TV om deras dåliga lås
Men såvitt jag vet, så är inget åtgärdat…
Man ”snackar om bleck”
När man borde tillverka nya lås
Och byta ut de gamla….




Fri vers av LassO
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-23 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO