Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ålandskryssning


Våra ögon möts
i saltstänkt bris


Ålands hav...




Fri vers av Idun 1
Läst 338 gånger
Publicerad 2005-09-09 17:04



Bookmark and Share


  Roger VIP
Härligt hett och isande kallt på en gång

(Var det förra året vi möttes på ålands hav. Du i den ena båten och jag i den andra? )
2005-09-17

  Cattis Rönn
tänk vad Ålandskryssningar kan sätta spår...snyggt beskrivet med få rader!!
2005-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1