Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen jag drömmer

 

~~~~~~~~~~~~

du är drömmen
jag alltid drömmer
du har ögonen
jag aldrig glömmer
du har värmen
jag saknar om natten
du har hjärtat
jag alltid velat ha

~~~~~~~~~~~~

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 642 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-22 22:36



Bookmark and Share


  Roula O
Detta var riktigt vackert...mycket sött
2009-02-12

    Anonym Ängel
väldigt vacker text...
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP