Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens faser och livets


som månen
har livet faser
de växlar
ebb avlöser flod
mörkmånen kastar skugga

håll rätt på ditt hjärta
låt det inte förtvivla
och låt det inte förivra sig

nästa fas har redan inträtt
om än inte skönjbar
för ögat




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-22 23:02



Bookmark and Share


    Tea Alex
Kloka ord! Tack, jag känner hopp när jag läser din text!
2009-01-23

  Larz Gustafsson VIP
"Nej, låt dig ej förbittras i denna bistra tid..."
2009-01-22

  Eva Langrath VIP
Underbar dikt precis vad jag behövde ikväll.

Eva
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger