Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst

...............


Kom

kom och lägg dig här vid mitt bröst
var inte rädd
du är ingen börda

kom

jag håller dig hårt
tillsammans når vi stormens öga

hos mig är det tryggt
och vet du
jag är

behövd

................




Fri vers av Tothem
Läst 474 gånger
Publicerad 2004-05-30 01:11



Bookmark and Share


    eleonora
Vilken underbar dikt! Det där bröstet brukar jag ligga vid! Bra, Tack!
2004-06-08

    Barbro. Norberg-Rönnlund
trösterik ! Just orden; Du är ingen börda,
kommer verkligen från hjärtat och är
så talande BRA !
2004-06-01

    Mejja
Denna dikt ska jag bära med mig!!!!!!!!
Åhhh... dessa orden...
2004-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Tothem
Tothem