Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rakt av - ärligt

 

min svaghet är min styrka
min styrka är
att känna min svaghet:
 
det saknas en verkställande
inuti mig
bristen kan inte kompenseras
utifrån
inte av andra
inte av värkstillande
bara av mig själv
medvetet




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-23 11:56



Bookmark and Share


    Tea Alex
min svaghet är min styrka
min styrka är
att känna min svaghet:

Känns som mkt kloka ord!
2009-01-23

  Eva Langrath VIP
Just så är det i en av livets paradoxer.

Eva
2009-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Skriver under på detta med att svagheten är styrkan.
Min svaghet är min största tillgång.
2009-01-23

  Elaine.S VIP
Precis så "Rakt av - ärligt" mot sig själv och för sig själv....för att leva på bästa sätt bland andra...
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger