Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordets mening

*** 

Ord har makt i både tal och skrift

 

men ord utan en bakomliggande känsla

 

är lika fattiga som

 

musik utan rytm och melodi

 

***




Övriga genrer av Afrodite
Läst 405 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-27 18:58



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Ord har makt i både tal och skrift



men ord utan en bakomliggande känsla



är lika fattiga som



musik utan rytm och melodi"
Underbart skrivet vännen min!
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Afrodite
Afrodite