Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten på jorden...

 

När man varit sjuk och sett livet

 

dansa tango med döden

 

insett sin "litenhet" på jorden

 

bugar man ödmjukt för världen

 

och ser små saker man tidigare bara trampat förbi




Fri vers av Afrodite
Läst 401 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-23 16:46



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Så sant..

det är nästan så man önskar att fler blev ödmjuka.. på det sättet.
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Afrodite
Afrodite