Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykiskt instabil

Ännu en dag
Ännu en dag går förbi
Och jag tänkte att jag borde ha gjort något
Något som vanliga folk gör

Vanliga folk äter

Vanliga folk sover

Vanliga folk går till skolan

Men jag är inte i skick att göra något av de
För världen därute finns inte ändå

Jag ligger i sängen med täcket över öronen
Världen finns inte
Asta Kask spelas på repeat

"JAG ÄR PSYKISKT INSTABIL PSYKISKT INSTABIL
PSYKISKT INSTABIL JAG ÄR PSYKISKT INSTABIL
JAG ÄR PSYKISKT INSTABIL PSYKISKT INSTABIL
PSYKISKT INSTABIL JAG ÄR PSYKISKT INSTABIL"

Min hjärna skriker ut av smärta
Men jag ligger fortfarande kvar i min säng

Och jag vill gå upp
Kanske göra en kopp te?
För om jag kan göra de,så kan jag äta och om jag kan äta kan jag gå i skolan


... men jag vill inte ha te




Fri vers av tRAsSeL
Läst 355 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-23 13:43



Bookmark and Share


  w-e-w-e
<3
2009-02-12

    ej medlem längre
Det här känner jag igen mig i,
ja inte just nu i mitt liv, men rätt så nyligen,
vi är många som kan känna igen oss på
pricken i dina ord här, och tänker
"nämen - precis så känner/tänker ju jag!"
2009-02-02

  Suzy med punkterna
Smärtsam men sann!!! Bra skrivet!
2009-01-25

  Diana,V
sant att jag imponeras av dina texter.. gillar!
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

tRAsSeL
tRAsSeL