Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poème français (d'amour)

À l'ombre d'un malentendu

Tu es disparu

 

Je te cherche partout

Mais tu es allieurs

 

Retournez, retournez,

retournez à moi

 

Ma vie semble trop creux

Sans toi




Fri vers av linneajehn
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-23 14:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Mycket snyggt fröken
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

linneajehn
linneajehn