Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdikt :)


kärlek idag
är inte vad den var igår
inte i fjol
och inte när jag var ung

det är värre




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-23 15:23



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
kärlek är
2009-01-24

    Tea Alex
Ajdå blir det värre med åren, det var värst. *skrattar*
Fin tänkvärd text!
2009-01-23

  Annika Gustafsson
ja denna kunde tas pa manga satt, jag log stort
2009-01-23

  Ronny Berk
en dagsaktuell kärleksdikt som inte lever på gamla minnen; eller ?
2009-01-23

  Eva Langrath VIP
Djupare känsloläge.

Eva
2009-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Frågan är: Har vi förändrats eller kärleken?
2009-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger