Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friskt och skönt



Jag träffade en vän idag
Men vännen han är även kund
En kund som inte handlar nu
Men humor frisk och rund
Relation skön och sund




Fri vers av LassO
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-04 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO