Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tristessen


Så oförstående
Oberoende
Och toblerånande

”med rätt att vara utan”
Humor..
Usch så tråkigt
Hoppas jag slipper
Bli sån

Straff
Pina
Tråkigt
Ledsamt
Och plats för allehanda
Missförstånd…

Blir nog ett liv
Med humor brist…
så trist




Fri vers av LassO
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-24 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO