Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hum-blomma


Jag vill ge dej en blomma
Den är fantastisk
Den blommar
Och ger ifrån sej små frön
Små busfrön

Dessa frön liksom hoppar runt
De slår rot i de mest sorgliga saker
Och ger dem en annan dimension
De ger dej en bild som är positiv

Kanske inte allt blir glatt
Och inte alltid på en gång
Men, det ger en större bild
Av de mesta

De gör de flesta glada
Ja nästan alla
Alla utom de bittra
För dessa verkar fröna fungera mer
Som irriterande klipulver

De blir bara mer och mer
Irriterade
Ju mer blomman fröar av sej
Den jordmånen, passar inte fröna
Den är alldeles för sur…




Fri vers av LassO
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-24 00:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet!
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO