Du är hos stjärnorna nu, och jag är kvar

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är hos stjärnorna nu, och jag är kvar




Granatäpple

 

Ser du

Lika lätt som Bumbibjörnarna hoppar högt

Kan jag röra vid stjärnorna

Om jag dricker granatäpple saft

Även fast det är

Torsdag

 

 

 

Du är hos stjärnorna nu

Jag saknar dig




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 298 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-02-05 22:14



Bookmark and Share


  "Dempa"
Appläder!
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel