Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens färg

I svaga lampors sken
när löven faller
och himlen blir svart
havet kräks
vänder ut och in
förvrider
sliter ut
dödar sakta tid

Tid
som vänds i evigheten
av tårar
förvandlade till guld

Tid
som av år vänder
skapar
förlöser
förnyar

När tanken släpps fri
från tunga bojor
släpper hjärtats krav



gör himlen blå igen




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 303 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-01-24 10:32



Bookmark and Share


  Shamandalie
Nämenna då, så vackert! Vad får du allt ifrån kvinna ?
2009-01-25

  Diana,V
underba-ar !
2009-01-24

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Det känns i texten som
födslovärkar för våren
som ska komma.
Hoppfull
2009-01-24

  thyra
Insiktsfulla rader med djup känsla! Fint!
2009-01-24

  Eva Langrath VIP
Djup och varm känsla fömedlar du in dina ord.

Eva
2009-01-24

  Ronny Berk
färgstark, tidlös text som väl förmedlar känslor av den fria tankens flykt över himmelsblå framtider...tycker om...
2009-01-24

  aol
verkligen djup och känsla gillas
2009-01-24

    Lindizz
En text som skapar ett djup och ger ett känslosamt intryck. Gillas!
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen