Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarnas morgon


Den sista morgonen
Den som de visste var den sista
De skulle bort
Från landet
Till de nya landet

De ”visste” att de aldrig skulle ses
Mer
Föräldrar, syskon, vänner, hembygd
Sorg och förväntan
Rädsla
Kanske var rädslan störst

Åka på ett stort skepp
Över ett stort hav
De flesta hade nog aldrig sett havet
Havet var stort, kallt, vått
Och väldigt definitivt

Den morgonen
Den sista morgonen
Den då de visste
Aldrig ses mer
”Tårarnas morgon”

Men med en strimma av hopp
Inför framtiden….




Fri vers av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-24 15:52



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ååå så var det nog..
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO