Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömde om slåtter

 

jag drömde i natt om ett slåtterlag
jag blev tillsagd att noga sortera
grova strån skulle bort ur det fina

men jag sorterade ut tulpaner
som fallit för slåttermaskinen
och satte dem i ett glas




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-24 14:07



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Snyggt sorterat, och så är det ju, det finns mer att se om man tittar närmare, man kan göra andra val än de som bjuds...sen gillar jag tulpaner också...(glad att du räddade dem)*L*
2009-01-25

  Berit Robin Lagerholm VIP
Somliga är lyckligt lottade.
Gillar den här mycket
2009-01-24

  Eva Langrath VIP
Härlig text hoppas det blev en fin bukett.

Eva
2009-01-24

  Ronny Berk
slåtterdrömmar kan tolkas som sommarlängtan, men mina analfabeta drömtydningskvaliteér kanske lurar mej, texten förmedlar bilder och dofter...trevligsaker...ja...
2009-01-24

  Larz Gustafsson VIP
Det är rätt att göra uppror!
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger