Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljöombyte



NU, ska det bli lågenergilampor
Frågan är om man kommer att
Ha ett utbyggt system av återanvändning
Innan…

Man tvingar alla att byta
Annars byts miljöproblemen av energi
Till ett mycket värre
Miljöproblem…




Fri vers av LassO
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-04 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO