Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På andra sidan


Lyckan är

”På andra sidan”

för alla vet

ATT GRÄSET är grönare där

Så grönt, så skönt, så rönt…

DÄR på andra sidan…




Fri vers av LassO
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-25 18:16



Bookmark and Share


  RogerIvan
Det är inte enkelt att motstå allt som erbjuds på smörgåsbordet;)
2009-01-26

  Larz Gustafsson VIP
När och om man sedan varit där inser man kanske att det var bättre hemma.
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO