Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En snäll reflektion

Farmor ligger på sjukhuset och säger att vi är snälla som besöker henne
Ja visst är vi snälla annars skulle vi inte göra det eller?

Men vi gör det ju för att hon är Farmor och för att vi bryr oss
Hon har inte hjälpt mig särskilt mycket eller väglett mig något vidare i livet

Hon känner mig inte mer än som det artiga och väluppfostrade barnbarn som besöker Farmor på ålderns höst

Hon gråter när vi kommer och hon gråter när vi går och upprepar att vi är snälla människor

Jag känner mig faktiskt snäll när hon säger det
mer känner jag inte, mer tycker jag inte om henne heller




Fri vers av Hubbishelena
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-24 17:28



Bookmark and Share


  Vildvittra
Jag tycker inte om min farmor och jag hälsar bara på henne nån enstaka gång när pappa mer eller mindre tvingar mig och då fjäskar hon alltid och ger mig pengar...liksom köper min tid känns det som.
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena