Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt mig vara som jag ær, jag ska gå framåt


Att bara vara

Tænk att bara få vara

att kænna kærlek och accept

att låta andra vara

som de ær.

Om vi tænker oss, att du ær jag,

ville jag ælska dig då




Övriga genrer av Christine Sabel
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-24 18:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
för den som älskar sig själv utgör tolkningen av innehållet inga svårigheter, det är de som ogillar sig själva som skall komma att ha svårt att ha fördrag med ord som dessa
2009-05-01

  Michaela Dutius
Underbart poetisk berörande och generös
2009-03-15

  Cosmic Johanna
Underbart budskap, så borde det vara överallt...

Dina dikter bär en värme...nu när jag läst några.
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel