Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moln

Underbart

lätta

mjuka

moln

mot

de

blå

himlavalvet

i majsolens skimmer.




Fri vers av Idun 1
Läst 339 gånger
Publicerad 2004-05-30 10:44



Bookmark and Share


  Roger VIP
en bild av underbar sommardag! Tack!
2004-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1