Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar vid slutet av vägen


Jag sökte syret i dina pulserande artärer
framtiden i dina företagsamma händer
lyckan i ditt vindkyssta hår

och ångern i dina fjärrskådande ögon

Du lät dina läppar blåsa liv i seglen
byggde en framtid på den grönaste kullen
strödde lyckan runt nakna fötter

men ångrade du någonsin att hon inte var jag?




Fri vers av HQ
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-24 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ