Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan man slå någon med ord så vill jag det nu


till den som ...

Och du hämnas
på ditt komplett
gränslösa sätt

lämnar ut mig
utan sans
och utan mänskligt vett

du är så grym
och så slipad
och så otroligt lärd

ditt intellekt
är din sköld
dina ord är ditt svärd

Du är så van
att få precis
som du vill

men tänk om
dom andra
bara gör sig till

för alla är rädda
för att du ska
börja bråka

dom gör som du vill
för att dom inte
din ilska vill råka

Tänk om jag
är den enda
som älskar dig

tänk på det
innan du
sparkar på mig













Övriga genrer av Gunsan
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-25 02:51



Bookmark and Share


  Miss Mod
En del kan prata om kull vem som helst och ändå bli älskade, märkligt egentligen.
2009-01-28

  Tera
Tror du lyckades leverera en sanning..
Varför ej lägga denna som en lapp i kavajen?..;)
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan