Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland miljoner och miljarder

 

 

jag hittar på ord
för att symbolisera det jag känner
och jag skulle kunna säga
att jag önskar att alla vore som dig
men ärligt talat, nej
jag är glad att endast du är du

jag skulle välja dig bland miljoner
och av miljarder så valde jag dig
tänk om alla kunde vara som du
men å andra sidan, nej
jag faller hellre enbart för dig

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 523 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-25 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP