Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Typ kärlek och sånt.

 

det bästa i livet
förtjänar man aldrig

det får man
som en oförtjänt gåva
så försök inte ens göra skäl för dig

en stund varar inte länge
ta bara emot och förundras




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 215 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-25 17:54



Bookmark and Share


    Tea Alex
Tänkvärt!
:)
2009-01-25

  Mona*
Läser och begrundar
2009-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Utan krav på motprestation.
2009-01-25

  Berit Robin Lagerholm VIP
Kloka ord
2009-01-25

  Ronny Berk
"typ kärlek " är ju också en rubrik, texten förmedlar uppmaningen av att ta vara på de värdefulla ögonblick som svindlar förbi, och visst kan kärleken vara ett sådant värdefullt... "och sånt "
2009-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger