Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord


Jag vill...

 

 

 

jag vill skrika
men får inte ut ett ljud
jag vill gråta
men mina kinder är alldeles för torra
jag vill berätta för dig
men mina ord fastnar i halsen
jag vill ge dg allt jag har
men mina händer är tomma
och dumheten
gör mig osäker
och feg

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 602 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-25 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP