Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två idioter i en

 

 

 

 

det är så svårt
att veta vad man ska göra
när hjärnan säger si
och hjärtat säger så

och jag kan inte förstå
hur något som känns så rätt
kanske kan vara fel

och jag kommer aldrig få veta
förrän jag tagit chansen
att hålla henne i handen

men det är svårt
när två idioter är samlade i en
osäkerhet och förrvirring
står mig upp i halsen
och nervositeten
gör mig nervös

hjärnan säger vänta
och hjärtat säger NU

jag ser dig i ögonen
och det finns längre ingen tvekan
men din blick får mig att tappa allt
både andan och orden
så jag snubblar på tungan
och suckar tyst
låtsas som ingenting

sedan på natten ligger jag kvar i min säng
konstaterar att det är svårt
när man har två i idioter i en

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-25 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP