Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har ett engelskt tangentbord


Den i stunden skrivande


Jag vet inte varfor jag grater
det var lange sedan jag visste det
kanske lange sedan jag alls visste nagot om mig sjalv
Om den jag skulle vilja bli
vet jag oandligt
Tusentals dromrader skrivna
Men vem den i stunden skrivande manniskan ar
det vet jag inte




Fri vers av Johanna Ljunggren
Läst 255 gånger
Publicerad 2009-01-25 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Ljunggren