Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myrornas krig



Mitt ansikte pa skarmen
inspelat mimspel
men jag kan inte se
vill inte
se att det ar jag
Den verklighet som visas
ar inte min verklighet
alla bilder flyter samman
Myrornas krig







Fri vers av Johanna Ljunggren
Läst 266 gånger
Publicerad 2009-01-25 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Ljunggren