Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till vårt första barn Lisen som levde i 20 varma dagar sommaren 2004


Så stort allt var...


Tittar på foton
tänk
där finns du

mitt första barn
vårt första barn

så stort allt var
och
är




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-26 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP