Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna underbara , sagoomspunna, fiktiva och "icke-existerande" plats....


"Paradiset !"

Paradiset !
En luft så ren och klar
en miljö så Underbar (!)
här finns Endast Goda Svar
Kärleken är här Självklar


Paradiset !
En himmelsk Trädgård
Evig fruktsamhet
Blir Aldrig nå´n "brädgård"
ingen ensamhet
Alla närvarande
ett Lyckans Leende
Inget "särvarande"
generöst Beteende


Paradiset !
Regnbågsfärgade "ridåer"
Naket, inga "trikåer"
Fördomsfritt och Oskuldsfullt
Öppenhet och "Kärleks-Kult"


Paradiset !
Här är ALLA Rättrådiga
Alla Kungörelser Villkorliga
Alla Möjligheter Möjliga
Alla Ondsintheter Löjliga


Paradiset !
Entrébiljetten är en Kyss
Tillåtet med "Lustiga Hyss"
men på Ingens Bekostnad
bara till Allas Båtnad


Paradiset !
Om det fanns så vill vi dit
för Glädjen står ju högt i Tak
och vår klädsel ska va´ vit
vi bor i ljusa , Sköna Gemak
Här vill vi sluta våra da´r
En härlig Final för Alla och Envar........

-------------




Fri vers av Mats Henricson
Läst 428 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-26 12:30



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
I ett enda tåg
hög som låg
låt oss trava dit
roa oss men egen flit
till Paradiset vårt Eden
och ta med Gyllene Freden
och den allra bästa seden
2009-01-27

  "Dempa"
Till paradiset ska vi vandra!
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska