Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leker kurragömma med min lilla dotter


Jag räknar till hundra
Sedan så kommer jag
Så om du är smart nu så gömmer du dig på något bra ställe
Ett ställe som du inte tror att jag kommer att titta på
Det hoppas jag att du vill förstå

Ett två tre ….
Nu kommer jag
Först så tittar jag under sängen
Sedan så tittar bakom soffan
Tittar även in i alla garderoberna lika så
Men icke sa Nicke för där finns hon tydligen inte
Vart kan hon då vara någonstans
Tittar då in badrummet för att se om hon ligger i badkaret
Inte där heller
Inte en chans
Då tittar jag in under köksbordet och märker att där ligger hon på stolarna medan hon försöker att hålla sin balans
Tittut säger jag
Då skiner hon upp som en sol så vackert och grant ….

Leker kurragömma med min lilla dotter ….

Ken Cassel
26/1-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-26 14:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Så härligt det låter, hon är säkert
glad när du leker med henne
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel