Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Refugium

 

drömlandet
jag flyr till drömlandet
inte i sagan och inte
i kvällstidningsbilagan

jag flyr in i min hjärna
med Rapid Eye Movements

stänger dörren och låser 
med sjudubbla lås
om mitt innerstas refugium
mitt ensamma Solarishav
  




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-26 17:21



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tag väl hand om dig därinne.

Eva
2009-01-26

  Johan Bergstjärna VIP
Dit skulle alla människor behöva fara.. & bara Vara.
2009-01-26

  Larz Gustafsson VIP
Gnistrande plats.
Kommer själv att vistas där runt 23.45 - 06.00.
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger