Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insomnia



Som soluppgången är min kärlek
som ej någonsin går ned igen
men bara håller på och skiner
som en själ som aldrig sover
men blott håller på och strålar
som en sorts oupphörligt drömmande
som får allt liv att explodera
inte blott av energi
men av allt möjligt skapande
och framför allt ett alldeles nytt liv
av glädje och förunderlighet
nästan intill ren surrealism.
Om det är kärlekens effekt,
så låt mig älska bortom döden
och ej ens behöva sova mera.





Fri vers av Aurelio
Läst 384 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-01-26 19:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En energikälla är kärleken som du beskriver i så lyriska rader.
2009-01-29

  Eva Langrath VIP
Hoppas den kärleken får slå rot.

Eva
2009-01-29

  papessa
så vackert och fyllt av kärlekens energigivande krafter......de sista raderna är helt enkelt bara så underbara...
2009-01-27

  Aisha VIP
"....så låt mig älska bortom döden
och ej ens behöva sova mera."
....vackert!
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio