Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det värsta med Lyckan

Jag har inga ord kvar
Jag är för lycklig




Övriga genrer av KajsaBjörk
Läst 304 gånger
Publicerad 2009-01-26 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KajsaBjörk
KajsaBjörk