Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu sinar flödet


nu sinar flödet
långsamt sjunker havet undan

vi står på en höjd och ser ut
över en en blänkande yta 
som återspeglar aftonens ljus

vi kramar varandras händer
ett ögonblick
och viskar att stunden är skön

medvetna om att vi snart skiljs åt 
för nu sinar flödet




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-26 21:12



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Vacker med vackra metaforer.
2009-01-27

  DanSan
******************************

Mmm . . . mycket vackert om att se en
solnedgång . . . men imorgon kommer
en ny soluppgång vännen!!!

*APPLÅDER*

******************************
2009-01-26

    Tea Alex
ett ögonblick
och viskar att stunden är skön


Mkt fint!
2009-01-26

  Eva Langrath VIP
Sorgset vacker, andas avsked.

Eva
2009-01-26

  Larz Gustafsson VIP
Dikten är vacker men melankolisk.
Mycket vacker och mycket melankolisk.
2009-01-26

  prinscess VIP
vacker men en aning skör
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger