Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min kära kompis Ranya du betyder så mycket så det inte går och beskriva..


Min vän

När vi blev vänner så hade jag ett tomt rum
du fyllde den med din kärlek och godhet och för evighet vill jag att den skall vara ditt rum där det står ditt underbara
namn bara Du...




Fri vers av sesi
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-26 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sesi
sesi