Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag är ledsen...

...eller har något
på hjärtat så kan jag
springa till Din stora varma famn,
som jag inte kan avstå ifrån...




Fri vers av sesi
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-26 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sesi
sesi