Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hjärtådern


min fruktan heter hjärtådern
att den ska sina
lämna endast kvar
torkan törsten mardrömmen
och kroppens utsöndring av salt
som iskristaller
 
kupa dig omkring mitt hjärta
kom intill i ro
smek flödet ur graniten
malmklangen i dagern
bryt djupare

det svarar




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-27 01:32



Bookmark and Share


  Connie
Känner den stelnade svetten från urbergets bottenlösa och passionerade lek med människan!
2009-01-27

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint kort och du flödar.
Inte behöver du vara rädd.
Fin text.
2009-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror inte att det föreligger någon risk i ditt fall.
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger