Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kampen av att vilja sätta spår som inte suddas ut och känna tyngden av otillräcklighetens våta filt på sina axlar.


Från dåligt skrivarmaterial

Svedd av tvivlets heta låga
Fattar jag om modets penna
Spruckna fingrar vänder blad
Hjärtat ställer samma fråga

Kunde jag med detta bläck
Teckna ned ett stycke tid
Lämna efter mig ett arv
Trotsa själens hemska skräck

Brokig väv av veka val
På vilken jag vill pränta ned
Ett oförgängligt stort legat
Från dåligt skrivarmaterial




Fri vers av Gustaf Henriksson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-27 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustaf Henriksson
Gustaf Henriksson VIP