Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte.. gör du?


Stjärnornas paper cut

 

Underbar sa du,
men ingen lyssnade
för stjärnorna var ivägen.
Finns det liv på jorden?

Sparkade på medvetandet
som var bortrest.
Bokstäverna trängdes på pappret
fäktades med paper cuts.
Hon gör ont.

Om jag nådde skulle jag hoppa.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-27 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel