Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En alldeles för bra titel för att få vara ostulen.


Vägmärken


en juninatt utan bilkarta
orienterade jag efter soluppgången
tills jag hamnade i Årjäng
det var inte dit jag skulle

den oreflekterade vägen
är slät och jämn
ganska länge har du medvind
och behagligt utförslut

om det här är att gå åt rätt håll
så måste några grader till
vara ännu mer åt rätt håll tänker du
 
tills du plötsligt står i mörkret
och är alldeles tokvilse

det är inte tillräckligt att följa vägen
för att hitta måste man
vara uppmärksam på den också
och ta vägmärken




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-27 17:28



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Alldeles så kan det vara i livet.

Eva
2009-01-29

  Berit Robin Lagerholm VIP
Vilse ja men ibland kan det vara bra och hitta nya jaktmarker eller att bränna sig lite på spisen. Då vet man vad man ska gå och inte*L*
2009-01-28

    Madeleine Ågren (Maduska)
Jo - precis sådant är livet. Bra beskrivning.
2009-01-27

  Connie
Vilse, ett sätta att vara passar bra in på mig, jag hittar inte utan kända landmärken.

Så jag skaffade en GPS ;)
2009-01-27

  Carola Zettergren
Mmm..Det gäller att se upp!!!
2009-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Man märke(-r) när allt börjar heta något med "-motet" på slutet.
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger