Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden

Jag ska aldrig bli sårad igen.
Aldrig såra.

Jag ska aldrig bli lämnad igen.
Aldrig lämna.

Jag ska aldrig
älska igen.






Fri vers av durr
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-27 20:23



Bookmark and Share


  Connie
Men att bli älskad gör inte ont!
2009-01-29

  Kim VIP
AJ AJ AJ Det låter som en profetia: Ska aldrig mer leva, men det gör du ju?!
2009-01-29

  Fredrik P. VIP
hur gör man
då, undrar
en äldre man
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

durr
durr