Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När dag blir till natt


När ljuset försvinner så kommer mörkret så sakta men säkert fram

med månens sken

Månen den lyser nu så gul och varm och tillsammans med gatlyktorna

som skiner emot mig

så känns den bara len

Som om månen ler åt mig

Som om den smeker mina ben

där jag nu går fram till kontrasten av mörkret

mitt i natten …..

Ken Cassel
27/1-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-27 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel