Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför göra det i dag

det som du vet att du kan göra imorgon
Ingen brådska
Du har en hel månad på dig
Men frugan min stressar på mig
Jag fattar inte varför
Hela tiden har hon så bråttom som om det brinner någonstans
Jag säger till henne
Om det inte passar imorgon så får du ta tag i det med egen hand
Självklart så gör hon det
Skruvar ihop det nya matbordet och stolar som jag har köpt till henne
i födelsedagspresent
Den tjugoförsta februari
Men självklart så ska hon skruva ihop det i dag och det trots hon vet att vi inte har plats med det
förens imorgon ……

Varför göra det i dag ……

Ken Cassel
27/1-09




Fri vers av Ken Cassel
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-27 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel